Споріднені професії кваліфікованого робітника (професійні назви робіт) |
Спеціальності ОС молодшого бакалавра, ОКР молодшого спеціаліста | Фахове випробування | Курс |
Термін навчання |
||
Назва |
Код | Код |
Назва |
|||
Буфетник | 5123 | 181 | Харчові технології | Фаховий іспит; Українська мова |
2 курс | 1 р. |
Контролер харчової продукції (виробництво молочних продуктів) | 8272.2 | |||||
Майстер ресторанного обслуговування | 5812 | |||||
Агент з постачання | 4131 | |||||
Бармен | 5123 | |||||
Технолог | 3119 | |||||
Торговець технічний | 3415 | |||||
Кухар | 5122 | |||||
Кухар судновий | 5122 | |||||
Кухар-стюард | 5122 | |||||
Шеф-кухар | 5122 | |||||
Кондитер | 7412 | |||||
Оператор лінії для виробництва жувальної гумки | 8274 | |||||
Технік-технолог з технології харчування | 3570 | |||||
Виробник харчових напівфабрикатів | 5122 | |||||
Офіціант | 5123 | |||||
Офіціант судновий | 5123 | |||||
Продавець непродовольчих товарів | 5220 | |||||
Продавець продовольчих товарів | 5220 | |||||
Кулінар борошняних виробів | 7412 | |||||
Адміністратор (господар) залу (у підприємствах торгівлі) | 4222 |