Харчові технології

Споріднені професії кваліфікованого робітника (професійні назви робіт)

Спеціальності ОС молодшого бакалавра, ОКР молодшого спеціаліста Фахове випробування Курс

Термін навчання

Назва

Код Код

Назва

Буфетник 5123 181 Харчові технології Фаховий іспит;
Українська мова
2 курс 1 р.
Контролер харчової продукції (виробництво молочних продуктів) 8272.2
Майстер ресторанного обслуговування 5812
Агент з постачання 4131
Бармен 5123
Технолог 3119
Торговець технічний 3415
Кухар 5122
Кухар судновий 5122
Кухар-стюард 5122
Шеф-кухар 5122
Кондитер 7412
Оператор лінії для виробництва жувальної гумки 8274
Технік-технолог з технології харчування 3570
Виробник харчових напівфабрикатів 5122
Офіціант 5123
Офіціант судновий 5123
Продавець непродовольчих товарів 5220
Продавець продовольчих товарів 5220
Кулінар борошняних виробів 7412
Адміністратор (господар) залу (у підприємствах торгівлі) 4222